Residentie De Schelde

Wonen in Residentie De Schelde

Residentie de Schelde wordt gebouwd op de mooiste locatie van Cadzand, direct aan de nieuwe jachthaven, met zicht op zee en land. In totaal worden er 18 riante torenappartementen en 15 appartementen gebouwd, variërend in grootte van circa 70 m2 tot 143 m2. De appartementen worden van alle gemakken voorzien en ook is aandacht besteed aan de buitenruimtes. Zo heeft ieder appartement één of meer zonnig gelegen terras(sen). Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. U kunt dus precies dát appartement kiezen wat bij u past.

Luxe faciliteiten

Het nieuwe hotel bevat extra faciliteiten met o.a. een wellness- en saunalandschap, verwarmd zwembad, restaurant, indrukwekkende lobby en een vernieuwend ontbijtrestaurant.

Als bewoner van Residentie de Schelde kunt u natuurlijk optimaal gebruik maken en genieten van al deze luxe faciliteiten. U hoeft er niet eens voor naar buiten, het bevindt zich allemaal in uw eigen gebouw!

Thuis aan het water

A room with a view… alle appartementen van Residentie de Schelde hebben een onvergetelijk en weids uitzicht over de jachthaven, zee en land. Ervaar vanaf uw balkon alle schakeringen van de zee, van het stille ochtendgloren tot de schitterende zonsondergangen. Alle appartementen hebben een riant terras, zo kunt u met volle teugen genieten van dit exclusieve uitzicht! 

Het unieke aan deze mooie appartementen zijn de verschillende indelingen. U kunt dus precies dát appartement kiezen wat bij u past. De architectuur van Residentie de Schelde straalt een gepaste luxe uit en is er veel aandacht geschonken aan stijl en kwaliteit van de appartementen.

Veiligheid & Comfort

Veiligheid en comfort staan voorop in Residentie de Schelde. Er zijn tal van voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort, voor de algemene ruimtes én voor de individuele appartementen. Zo is bijvoorbeeld uw appartement voorzien van een luxe verwarmings- en koelinstallatie middels een uniek leidingsysteem in de vloeren. Komt u met de auto, dan parkeert u veilig in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw, daar heeft u ook een ruime berging. Een lift brengt u direct naar uw verdieping. Gasten arriveren via de centrale entree, als ze aanbellen laat de kleurenmonitor in uw hal zien wie er staat.

Jachthaven aan zee

Vanaf je jacht met de blote voeten in het zand, op zoek naar haaientanden... dat kan alleen maar in de nieuwe jachthaven in Cadzand-Bad. De jachthaven in Cadzand-Bad is een prachtige hypermoderne jachthaven met een open verbinding met de Westerschelde en een toprestaurant van Sergio Herman! Deze ‘State of the Art’ jachthaven heeft 125 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen met zijsteigers. Deze zijn voorzien van de allermodernste faciliteiten.

Er is bovendien een eigen clubhouse met zicht op de haven en het strand. Op de benedenverdieping is het havenkantoor gelegen en verschillende badkamers die ter beschikking staan van de havengebruikers. Residentie de Schelde ligt direct aan de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in Residentie De Schelde? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en torenappartementen mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar +31 (0) 115 618 344